Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 41

Thread: Can't edit my post

  1. #1
    Raptors Republic Starter theycallmeZZ's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    North York, ON
    Posts
    860
    Post Thanks / Like

    Default Can't edit my post

    For some reason, I can't edit my posts any more.

    I get a grey box when it goes into the edit menu and none of the buttons at the bottom (Save, Go Advanced, Delete, etc) work when I click on them.


    Any idea what's wrong with the system for me?
    TORONTOOOOOO RAPTORSSSSSS

    NEVER FORGET... NUMERO OCHO 👌 #saluteJose

  2. #2
    Administrator Dr. James Naismith's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Almonte
    Posts
    3,940
    Post Thanks / Like

    Default

    Sorry for the slow reply ZZ. Did things resolve itself?

  3. #3
    Raptors Republic Starter theycallmeZZ's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    North York, ON
    Posts
    860
    Post Thanks / Like

    Default

    On and off. It's lessened, but from time to time I get a grey box when I want to edit something.
    TORONTOOOOOO RAPTORSSSSSS

    NEVER FORGET... NUMERO OCHO 👌 #saluteJose

  4. #4
    Administrator Dr. James Naismith's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Almonte
    Posts
    3,940
    Post Thanks / Like

    Default

    Can't say that I've seen that before. Let me know how it goes and if it does worsen I'll look into it a little more thorough.

  5. #5
    Super Moderator Joey's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    6,770
    Post Thanks / Like

    Default

    Hmmm I'd never seen this before, but just now in the Dominic McGuire thread, it happened to me.

    Tried to edit my latest post, and instead the Text box just turns solid Grey.

    I blame ZZ. Haha
    "I have self-doubt. I have insecurity. I have fear of failure. We all have self-doubt. You don't deny it, but you also don't capitulate to it. You embrace it. You rise above it." -Kobe Bryant

  6. #6
    Administrator Dr. James Naismith's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Almonte
    Posts
    3,940
    Post Thanks / Like

    Default

    Hmmmm .... you got me. I'll do some more research then.

    Thanks guys.

  7. #7
    Super Moderator CalgaryRapsFan's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,064
    Post Thanks / Like

    Default

    Did you guys figure out how to sort this issue out? The reason I ask is that it just happened to me for the first time. I can post new messages, reply to messages and edit messages in other threads, but a particular thread/post just won't allow me to do anything to it. I had just noticed a mistaken word in a post I just made in the "Everything Bargnani' thread, but when I went to edit it I got the dreaded gray box. At first I thought the thread had just overheated, until I remembered hearing others having the same issue...

  8. #8
    Raptors Republic Starter theycallmeZZ's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    North York, ON
    Posts
    860
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote CalgaryRapsFan wrote: View Post
    Did you guys figure out how to sort this issue out? The reason I ask is that it just happened to me for the first time. I can post new messages, reply to messages and edit messages in other threads, but a particular thread/post just won't allow me to do anything to it. I had just noticed a mistaken word in a post I just made in the "Everything Bargnani' thread, but when I went to edit it I got the dreaded gray box. At first I thought the thread had just overheated, until I remembered hearing others having the same issue...

    Still happening, man.
    TORONTOOOOOO RAPTORSSSSSS

    NEVER FORGET... NUMERO OCHO 👌 #saluteJose

  9. #9
    Administrator Dr. James Naismith's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Almonte
    Posts
    3,940
    Post Thanks / Like

    Default

    Looking into it guys!

  10. #10
    Super Moderator Joey's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    6,770
    Post Thanks / Like

    Default

    Happening again. Seems to be fairly random, with no real trigger.

    To give you a better picture Doc & Arse; whats happening is when you click the 'Edit' button, the same size area that should be White Writing space, is instead all just one fat Grey Border, with the 'Stretch' grabber at the bottom right hand side. Very weird.
    "I have self-doubt. I have insecurity. I have fear of failure. We all have self-doubt. You don't deny it, but you also don't capitulate to it. You embrace it. You rise above it." -Kobe Bryant

  11. #11
    Raptors Republic All-Star Soft Euro's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Utrecht, The Netherlands (Yes, that's Europe!)
    Posts
    1,918
    Post Thanks / Like

    Default

    I had it happening just now as well. Javascript (I think, not an expert here) seems not to be performing up to par when this happens as after going to edit mode, not only do I get a grey area but the buttons (like 'Ga Advanced') don't work either.

    Happened to me here and doesn't happen on other pages or posts at the moment.
    Last edited by Soft Euro; Sat Oct 27th, 2012 at 05:16 PM.

  12. #12
    Super Moderator Joey's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    6,770
    Post Thanks / Like

    Default

    Indeed. Happens upon trying to "Reply with Quote" now as well. Weird.
    "I have self-doubt. I have insecurity. I have fear of failure. We all have self-doubt. You don't deny it, but you also don't capitulate to it. You embrace it. You rise above it." -Kobe Bryant

  13. #13
    Administrator Dr. James Naismith's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Almonte
    Posts
    3,940
    Post Thanks / Like

    Default

    It's likely due to us needing to update our vBulletin software. It'll be done within the next week or two guys when time permits. Sorry for the inconvenience.

  14. #14
    Raptors Republic Veteran LBF's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hamilton,ON a.k.a. The Hammer!
    Posts
    5,257
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Doc Naismith wrote: View Post
    It's likely due to us needing to update our vBulletin software. It'll be done within the next week or two guys when time permits. Sorry for the inconvenience.
    Ya, that sounds about right. I was just gonna suggest hitting "F5" or refresh...

  15. #15
    Super Moderator Joey's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    6,770
    Post Thanks / Like

    Default

    Hmmm .. well its happening again. Lol But it actually seems to be worse than before.
    Now I sometimes can't even post without having to go in 'Advanced Mode' (like right now).

    Anyone else having the same issue?
    "I have self-doubt. I have insecurity. I have fear of failure. We all have self-doubt. You don't deny it, but you also don't capitulate to it. You embrace it. You rise above it." -Kobe Bryant

  16. #16
    Administrator Dr. James Naismith's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Almonte
    Posts
    3,940
    Post Thanks / Like

    Default

    We still have yet to update vBulletin. Which is likely the reason there may be some glitches with the site. Eventually when we're rich and we can afford the upgrades, it'll be done. j/k

  17. #17
    Super Moderator Joey's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    6,770
    Post Thanks / Like

    Default

    Ahh makes sense then. And don't be silly Doc! I seem to have solved the problem .. for now.
    Could it perhaps be an issue with Internet Explorer? I just switched over to Firefox, and it seems to be running fine.

    Soo.. try that for anyone else experiencing this.
    "I have self-doubt. I have insecurity. I have fear of failure. We all have self-doubt. You don't deny it, but you also don't capitulate to it. You embrace it. You rise above it." -Kobe Bryant

  18. #18
    Raptors Republic Superstar heinz57's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    in a van down by the river
    Posts
    2,795
    Post Thanks / Like

    Default

    happening to me too in IE. If i switch to compatibility view, i'm fine... but have to do it every time i want to reply, and re-login.

  19. #19
    Raptors Republic All-Star Red and White's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    T.O.
    Posts
    1,381
    Post Thanks / Like

    Default

    Yeah the grey text box happens to me when I want to post something new, and when I want to edit. Maybe 80% of the time I cannot post something new because the grey box comes up.

    Is there anything I can do to fix it?

  20. #20
    Raptors Republic All-Star Soft Euro's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Utrecht, The Netherlands (Yes, that's Europe!)
    Posts
    1,918
    Post Thanks / Like

    Default

    Don't use ie, but e.g. FireFox.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •